Categorii produse

Livrare / returnare produse

Livrare produse

 

Produsele comercializate in magazinul online Curele-Everest.ro sunt livrate exclusiv in Romania.

 

Livrarea produselor comandate se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

 

Taxa de transport: 19 Lei cu TVA / colet, valabila numai in aria de acoperire Fan Courier - click aici pentru verificarea locatiilor Fan Courier fara km aditionali

 

In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire Fan Courier, atunci se va percepe o taxa suplimentara pentru kilometri aditionali, care va fi comunicata ulterior plasarii comenzii dvs.

 

In cazul comenzilor mai mari de 300 Lei cu TVA, beneficiati de TRANSPORT GRATUITvalabil numai in aria de acoperire Fan Courier.

 


 

Returnare produse 

 

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate din magazinul online Curele-Everest.ro in termen de 14 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor. 

 

Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul Romaniei. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. 

 

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email la adresa: comenzi@curele-everest.ro prin care renuntati la produs. 

 

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. 

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 14 de zile de la receptionarea returului. Va fi rambursata doar contravaloarea produselor comandate si achitate fara taxele de transport si ramburs.

 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in link-ul de mai jos:

 

Ordonanta de urgenta nr. 34/2014

 

Pentru detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin modalitatile puse la dispozitie pe pagina de contact.

 

Preturile includ TVA.